Annemkuzum12 bebegim 4 ay 8 gunluk 3 gundur susmak bilmiuorr surekli ama surekli agliyorr kucaga alinca susuyorr hic birseyden memnun olmuyorr ilgi istiyor bi sure sonra ondanda sıkıliyorr hic uyumuyorrr bolca agliyorr sizde durumlar ne
haavvvaaaa Annemkuzum12 Bizde 4 buçuk olmak üzereyiz bizimde mama reddi oluyor yemiyor kesinlikle ac aç duruyor
Musam Annemkuzum12 o atak en beteriydi Allah yardımcınız olsun hayatımın kabusuydu resmen 🤦🏻♀️O günlere geri dönmek istemşyprum 🤦🏻♀️
Annemkuzum12 NehirVolkan sizinkide mi surekli agliyor uyumuyorr aglamakdan bogazi agriyaxak diye korkuyorum sesi kisiliuor arada
Derya2118 NehirVolkan bende aynı şeyleri yasiyorum 3 ay 3 günlük durup dururken ağlıyor baya nefessiz kalCsk şekilde
NehirVolkan Annemkuzum12 illa gezdircez kucakta olck konulucaz bide altını açınca müzikle biraz durduruyoruz
Annemkuzum12 haavvvaaaa benimkide aglamakdan sesi kisildi benimkide 90 cc anca iciyorr icmiyor bile kusuyor geri
Annemkuzum12 Musam gercekden mi suan bende ayni durumdayim sizin basinizdan ne gecti acaba neler yapiyordu 😔
Ezgi53 Zatilokumum Al benden de o kadar şimdi 14.5 aylığız ancak o günler travma gibi kaldı. Çok kötü zamanlardı cooook.
Musam Annemkuzum12 anlatsam BİLe bilemedim ama inşaAllah sizin ki çok kötü geçmez devamlı kucak istiyor uykuya geçiş sıkıntıydı mama ilke besleniyordu mama reddi vardı uykuda mama veriyordum o ay sadece 400 gram kilo almıştı ya çok kötüydü 🤦🏻♀️
Annemkuzum12 Musam kac aylikken bitti bir sabah kalkinca bitmismiydii sonradan sonradan azalarak mi bitti
Annemkuzum12 1Beybiletto merhabalar canim her ay atak var zaten ama gunleri kisa oluyor ay atagi en uzunu 35 veya 40 gun oluyor internetten atak hesaplamadan hesapliyabilirsiniz bebeginizin 14. ve 19. haftalar arasini kapsiyor
Ezgi53 Annemkuzum12 Kalıcı olan tek gerilemedir. Eğer 5. ayı dolduğunda uyku eğitimi vermezseniz aynen devam eder.
Annemkuzum12 1Beybiletto benimkide bi anda geldii atak haftasinda gozukuyordu 5. gununde diyordu iyi bise olmadi demeye kalmadan sabah aglamayla basladi hala 3 gundur devam ediyor