Balperisi Yeğenim Kuran okumaya başladı 🤗🥰 ona hediye almak istiyorum çok fazla oyuncağı olduğu için ablam oyuncak almak istemiyor 700 TL civarında limitim var. Ablam pahalı bir şey almamı istemiyor o yüzden ona sorduğumda geri çevriliyorum. Sizce ne alabilirim. Bu yaşlarda erkek çocuklar ne seviyor?
thecamellia Balperisi belliki okumayı seven bi çocuk güzel bi kitap serisi alabilirsiniz şuan okuyamasada zaten ilk okul çağına geliyo
Zeyna_ Balperisi sırt çanta alabilirsiniz. Çok güzel ve çok uyguna var. E bebekte görmüştüm bugün oradan aklıma geldi :)
isimsiz___ Balperisi güzel bi okul çantası,beslenme çantası,matara falan bunlar olabilir. Kol saati olabilir onun sevdiği çizgi film karakteri olan. Yada en iyisi okula başlayınca kıyafetini alın ailesine de destek olur okul çok masraflı oluyor genelde
Balperisi Kattyperryy okul malzemeleri tarzı olabilir aslında ama eminim uzaktan kumandalı arabayı daha çok sever☺️ Teşekkür ederim 🙏
Balperisi dandiniko çok fazla legosu var aslında ama şu Lego duplo tarzında yok o tarz olabilir 🤗 teşekkür ederim 🙏
Balperisi isimsiz___ ablamı düşününce okul malzemesi tarzı iyi olur başka arkadaşlar da önermiş ama yeğenim küçük buna pek sevinmez ben onun seveceği tarzda bir şeyler arıyorum🤗 öneriniz için teşekkür ederim 🙏
kubr_pak Balperisi Bence kuran okumaya başladıysa çok güzel bi Kuranı Kerim ve Kuranı rahat okuması için rahle alabilirsiniz çok güzel ve anlamlı bi hediye olur