Kelebek6706 withmymother hangi hapı kullanıyordunuz söyleyin lütfen ben kullanmayim 🤣🤣 hayırlı olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelsin 😇😇
Denizmeryem withmymother ben cokk istememe rağmen korkuyorum nasıl olur diye ama yinede istiyorum 😬😉😊
withmymother Denizmeryem öğrendiğim andan beri bugün sadece kendime gelebildim 😂 açıkçası kabulleniyorum bence en ideal yas birinci 2 yaşına girdiği zaman en azından ben öyle istiyordum. Eveeki hesap uymadı 😂 korkulacak kadar var ama bakalım nasıl olacak
Denizmeryem withmymother ya bencede hem ilk çocuğun psikolojisi için hemde anne psikolojisi için 2 3 yaştan sonra ikinciyi hamile kalmak güzel ams işte sizin kaza ile olmuş bende mecburiyetten istiyorum🤷♀️😊😂
Adamelis12 withmymother istediğiniz kadar emzirebilirsiniz yediklerinize çok dikkat edin bir sıkıntı yoksa düşük vs gibi doğumdan sonra ikisini bile emzirebilirsiniz 😊 hayırlısı olsun 🙏
withmymother Adamelis12 çok teşekkür ederim 🥰 şimdişik sütte bir değiliklik yok ikisini de emzirmeyi düşünüyorum ama şimdinden asla doymuyorum😂 vakum gibi her yediğimi çekiyorlar sanırım
Kbrgnca Svvl08 ben hep akşamları almıştım çok nadir unuttuğumda gece aldım ve gerçekten koruyor. Sonra çok uzun süre leke şeklinde kanama yaptı bıraktım. Fark rttim ki hap cinsel isteği çok azaltıyormuş
withmymother Kbrgnca evet ama bende leke olmadı hiç koruyuculuğu sıfırmış gerçi leke yapsa ne vardı 😂