aylizinannesiii Kızlar telefonum artik can çekişiyor Samsung a20s kullaniyorum kamerası gitti ekrani gitti yeni android istiyorum siz ne kullanıyorsunuz hangi markadan memnunsunuz
Zeynep75 aylizinannesiii iphone 13 aldım bende daha gelmedi şu an ki telefonum iPhone 8 plus ve çok memnunumiPhone’dan
esrefiMahlukatAnasi aylizinannesiii 2 sene kadar oldu alalı ama Samsung s20+ kullanıyorum, memnunum elhamdülillah. Fun edition’ı çıktı sanırım. Bir bakın isterseniz.
Sevimliayicik aylizinannesiii Xiaomi der tek geçerim ben red mi note 10 kullanıyorum çok memnunum hiç donmuyor kamerası çok güzel hızlı yani gayet memnunum kısacası😀
thecamellia aylizinannesiii valla uzun yıllar android kıllandıktan sonra iphone geçiş yaptım keşke baştan iphone alsaymışım
aylizinannesiii Zeynep75 teşekkür ederim canim iPhone cok asiri pahali bide ios kullanmak istemiyorum🥰
aylizinannesiii esrefiMahlukatAnasi Samsung guzel bende androidden vazgecemiyorum sizin telefonunuzda guzelmis 😍😍
thecamellia aylizinannesiii valla iphone xr kullanıyorum donma olayı kesinlikle yok birde uzun yıllar android kullandıktan sonra iphone farklı ve güzel geliyor kamera kalitesi zaten çok iyi
aylizinannesiii thecamellia Ya eşimin kenarda iphone x var ama sarji hemen bitiyor cok zor geldi bana sizinde oylemi iphoneda
thecamellia aylizinannesiii iphone genelde öyle çabuk bitiyor ama tam doldurunca sürekli elinde tutmadığın sürece dayanıyor
thecamellia aylizinannesiii yok ama iphone x ten sonrası diğer serilere göre daha iyi dayanıyor bence benim iphone xr iphone 11 ile hemen hemen aynı çok memnunum