Alevvvv Selam kızlar bebeğim 4 aylık oldu ve saçlarım artık cok kötü boyamak istiyorum kendimi böyle görmekten çok sıkıldım siz boyadınız mı sizce boyasam bişey olur mu
Uras21 Alevvvv ben bebeğim 3 aylıkken boyadım ilk defa şuan bebeğim 14 aylık ve ben şuan kuafördeyim ikşncş defa boyuyorum 😂
neslicanben Alevvvv doktorum prof du ona sordum boya bişey olmaz sadece için de bakır olmasın rengin dedi. Bakır vücuda direk nüfuz ediyormuş. Bende hamileyken de doğumdan sonra da kumrala boyadım onda bakır yok
yuhumgeliy Alevvvv bende koyulttum geçen gün dibim gelirse kötü durmasın diye bir süre boyamayacağım çünkü aşırı derecede dökülüyor sağ sol önlerim açılmış saç diplerim gözüküyor
Alevvvv Uras21 maşallah bnde istiyorum ama çevremde süte geçiyo fln diyolar korkuyorum kafamdaki şey üstüme nasıl geçiyo onuda anlamıyorum 😂😂😂
Alevvvv yuhumgeliy benmde aynı canm ya kendim kumralım saçlarımda açık kumral saçlarım dökülüyor oyuzden kendmi kötü hissediyorum boyim biraz kendmi iyi görym bari
yuhumgeliy Alevvvv ne zaman biticek bu dökülmeler bilmiyorum 1 aydır çok dökülüyor. İnternette doğumdan 2 ile 6 aylar arasında toplu dökülme oluyor yazıyor.
Alevvvv yuhumgeliy evet bende baktım inşallah 6. Ayda biter yoksa kafamda saç kalmıcak 😂 hamileyken cok güzeldi şimdi aynaya bakmak istemiyorum saçlarım okadar hassaslaşmış ki tararken bile acıyo krem yağ hiç bsey fayda etmyo
yuhumgeliy Alevvvv doğru diyorsun zaten hamilelikte dökülmesince doğum yapınca dökülüyormuş keşıe hamilelikteki gibi kalsa 😂 inşallah toparlanır dokunamıyorum saçıma direk kıllar geliyor