TosbikAnnesiiiii Günün Menülerini Alalım Bizlere de Fikir Olsun Değil Mii..?? Saat Kaç oldu ben halâ düşünüyorum ne yapsam diye sizler neler yapacaksınız..? 😇
Zebe TosbikAnnesiiiii bu akşam dışarıdan şükürler olsun 😅 Ama evde yapacak olsaydım sulu köfte pilav 🍚
Deletedmom_22 TosbikAnnesiiiii bugün sadece çorba yapacam yanına kahvaltı tarzı yiyecekler.Temizlik yaptım yoruldum🙄 Şimdi oğlum uyansa dışarı çıkacaz daha
TosbikAnnesiiiii Zebe ooo en iyisi vallahi demi hep evden hep evden olmuyor 😇 afiyet olsun şimdiden 😌
TosbikAnnesiiiii Deletedmom_22 oo kolay gelsin temizlik meselesi zor iş heleki yorgunluk afiyet olsun sizede şimdiden 😇
Esilasel TosbikAnnesiiiii patlıcan oturtma bulgur pilavı fırında kaşarlı mantar cacık turşu😋😋 yarının yemeğinide yaptım etli sarma dolma ve biber dolması, mercimek çorbası, salçalı makarna😋
Esilasel TosbikAnnesiiiii bugünkü yemeğim dünden vardı. Bugün sadece mantarı fırına atıcam. Boş durmiyim yarının yemeğini yapayım dedim. Haftasonu eşim izinli yemekle uğraşmamak adına🙈
Biricik_11 TosbikAnnesiiiii Karışık kızartma yapıcam bide köfte kızartırım. Salata da yaparım Tamamdır😋
mehmel54 TosbikAnnesiiiii bulgur pilavı ve kuru fasulye dünden kaldı yemek derdim yok çok şükür bugün 🥳
mehmel54 TosbikAnnesiiiii en sevdiğim şey valla biraz fazla yapıp ertesi güne yemek düşünmemek 😂 ama sonraki gün yine başlıyor eziyet 🤦♀️