Busrasener43 Kızlar 7 ay 2 günlük kızım hala desteksiz oturamıyor gerçekten kafama çok takmaya başladım yere oturtuyorum oturmak istemiyor ve geri yatmaya çalışıyor bizim gibi olan varmı endişelenmelimiyim
Alyaprenses Busrasener43 9 aya kadar normal karşılıyor doktorlar bol bol oturma egzersizi yaptırın önünüze oturtun yavaş yavaş desteğinizi çekin ve de önüne sağ ve sol tarafına oyuncak koyun onları almaya çalışsın yan kasları kuvvetlendiriyor gün içinde bol bol yapın zaten fark ediyor hemen 🌸
Nazoo_00 Busrasener43 destekli oturma minderleri var trendyolda bebeyatmaz bakin isterseniz ben de ondan alicam bebeğime
Grlnl Busrasener43 eğer destekli oturtmaya geç başladıysanız korkmayın. Ben 3 aylıkken kucağımda hafif destekli oturtmaya başladım 7. Ayında tam oturdu tutunmadan bence normal
Alyaprenses Nazoo_00 bizde işe yaradı 4 buçuk aylıkken başlamıştım oturtmaya 6. Ayda desteksiz oturmaya başladı
Nazoo_00 Busrasener43 yarayacağını düşünüyorum, ben henuz kullanmadım bebegim 3 aylik ama ben alıp koycam 🙃
Grlnl Busrasener43 alışmasıyla alakalı daha a olmuş denge kurmakta zorluk çekiyorlar çok normal. Yatmak istemesi de normal 😊 sert zeminde oturtmanızı tavsiye ederim yatak gibi şeyin üzerinde daha zor oluyor denge kurmaları. Düşüp bi yerini vurmasın diye emzirme yastığını da koyuyordum ama ona değdirmeden çünkü arkasında bir destek bulunca hemen kendini salıyordu benimki
Bugsbunny1 Busrasener43 oturur daha telaş yapmayın . Benim bebeğimde 8 aylık suanda 1 haftadır nerdeyse desteksiz oturuyor o da devamlı yikilarak . Oturtmaya çalışırken ayaklarına kadar iniyordu hiç dik duramiyordu şuanda çok şükür düzeldi . Evdeki çamaşır sepetine koydum ben biraz onun çok etkisi oldu sizde bir deneyin
Zey-yus50 Busrasener43 9 aya kadar normal ama desteklemek için bebe yatmaz kulanabilirsiniz yada çamaşır sepetine koyun içinden dikkatini çeken oyuncak o şekilde geri yatmaz alışır
Ayse01_ Busrasener43 bizde 7 ay 4 günlüğüz desteksiz oturamıyor fakat ben hiç takmıyorum sonuçta kendini ne zaman ıturmaya hazır hissederse oturur sonuçta her çocuğun gelişimi farklı
Busrasener43 Ayse01_ evet bı yandan öyle diyorum bende ama işte bişey mi var diye korkmadım da deyil☺️
tombikdonerkankasiiskender Benim ilk oğlum 7 aylık falandı oturduğunda bende bebeyatmaz kullanmıştım çok kullanışlı oluyo şimdi ikinci oğlum 5 aylık destekli oturuyorum tabi uzun süreli değil
serenity_35 Busrasener43 7 ay 13 günlük kızım şu birkaç gündür desteksiz oturuyor ama yinede tek başına bırakmıyorum yinede takılmayın zamanı gelince hersey oluyor Allah in izniyle