Sumeyye_gulgun5454 Kızlar anne bebek bakım cantası bakınıyorum🤦♀️ama nerden daha güvenilir bilemiyorum.Alıpta memnun kalan nerden aldıginı söyleyebilirmi🙄karasızlık başa bela
Rabiays Sumeyye_gulgun5454 canın hiç orayla burayla uğraşma lc wakikide mükemmel bi çanta var bebek bakım çantası 140dan 100e düşmüş ben aşırı memnunum herşey fazlasıyla sığıyor
Deletedmom115 Sumeyye_gulgun5454 instagramda bebek çantaları be konsept çanta diye iki sayfa var bakabilirsin
MasalMavi Sumeyye_gulgun5454 trendyoldan kampanyalı almıştım 149 yerine 100 tl ye kampanyaltı takip et çok uyguna oluyo
Dugmesmom Canım ben instagramda shopping_abd diye bi sayfadan aldım. Markası Land. Çok memnunum çok geniş ve iç bölmeleri çok güzel
Arin31 Sumeyye_gulgun5454 ıstagramdan hesabini bilen anneyi takip etmenizi tavsiye ederim indirimli Bebek ürünlerini yayınlıyor dün e bebeğin 60 tl olan Bebek çantası 10 TL’ye düşmüştü 🙈aldım bi tane
Aybuke35 Sumeyye_gulgun5454 nerden alırsan al hafif bir canta al. Bana hediye geldi e bebekten almışlar çantanın kendisi ağır eşyalarla daha ağır oluyor😒
Lina_nuray Deletedmom0900 ebebekte zaten her rengi var pembe sarı falan 60 tl sorun içerden 60 tl çanta hemen gösteriyorlar canim
Deletedmom0900 Lina_nuray ben ebebek indiriminden aldım o çantayı 10 TL düşmüştü 🙈 daha çanta gelmeden yazmıştım size baya oldu. Çok memnun kaldım bende çok güzel . Valla 120 TL'ye aldığım köşe de duruyo bunu kullanıyorum.