Aliaslan1 Ocean d vitaminini ne kadar kullanıyorsunuz bitene kadar mı yoksa 1-2 ay mı kutusunda hiçbir bilgi yok da
Yusaydef Aliaslan1 bende bugün düşündüm ya bu d vitaminleri kaçıncı aya kadar kullanılır acaba bekleyim burda
Aliaslan1 Ylz0044 yani şişe yarıya bile gelmedi atıp yenisini mi alsam yoksa devam mı etsem bitirene kadar emin olamadım bi dışarı çıkabilsem eczaneye soracağım da
Aliaslan1 Ylz0044 KaganinAnnesi26 onu biliyorum teşekkür ederim sadece şunun için sordum açık yazamamışım. Şişe yarım bile olmadı atıp yenisini mi almalıyım acaba
Nursena0606 Aliaslan1 sanırım açılıncaki süresini sordunuz. Ben kutu bitene kadar kullanıyorum. Sonuçta günde 1 puf dan 30 pufluk yapmışlar. Yani bu 1 ay demek. Eee bozulsa 1 aylık şişe niye yapsınlar?
_Gamze_ Aliaslan1 sidefer kan damlası 1 ayda bitiyor ama ocean d vitamini bitmiyor hemen.. şu kadar sürede kullanın diye de bi bilgi yok ben bitene kadar kullanıyorum o yüzden
Caganbey _Gamze_ yazdiginiz seyler cok ayri.ocean kan damlasi da (yani demir ) oda 1 ayda bitiyor. Bu bitmeyen uzun sure kullanilan d vitamini
KaganinAnnesi26 Aliaslan1 yani ben hala ilk kutuyu kullanıyorum ama sanırım açıldıktan sonra 1 yıl süreleri oluyo
-Eliz Biz 13 aylığız doktorumuz hala kullandırıyor ocean 400 luk bızımki bir fıs yerıne 2 fısfıs sıkıyoruz
mrvelfada Aliaslan1 Bebeğim 3 aylık oldu. Aile hekiminin verdiği d vitamini bitmek üzere ben de bundan alabilir miyim 3 aylık bebek için bilgini var mı?
Aliaslan1 mrvelfada 2.5 aydan beri kullanıyorum ben diğeri çok sancı yapmıştı o yüzden bırakmıştık bunun içeriği de temiz sadece zeytin yağı