Balyanak_annesi Aksam 9dan beri 38 39 arasi atesimjz çıkıyor ve çok cani acıyor belli 4 satte bir calpol ve pedifen veredim oglen bir gibi düşmeyince fitil verdim tekrar şurup ne zaman verebilirim
Deletedmom_22 Balyanak_annesi canım diş ateşi 38,39 kadar çıkmaz diye biliyorum. Ateşi düşüp tekrar çıkıyorsa enfeksiyon falan olmasın
Rubab_Mommy Balyanak_annesi Hepsini bir birine karistirmayin ALLAH muhafaza cok duşer.En az 4 saat bişey yapmayin ilac ve ya fitil verdikten sonra. Ayrica 38 diş ateşi degil.Bi doktoruyla konuşun isterseniz.Gecmiş olsun🌸
Deletedmom_22 Balyanak_annesi yani diş ateşi 37den yıkarı çıkmaz diye biliyorum canım. Bizimki en fazla 37,5 kadar çıkmıştı azı dişlerini çıkarırken. 38.5 ve 39 ateşi çıktığında boğaz enfeksiyonu çıkmıştı
Balyanak_annesi Deletedmom_22 daha onceji 6 diste ates olmadi alt yan disler zormu çıkacak diye dusundum
Deletedmom_22 Balyanak_annesi olabilir bizde de tüm dişler ateşsiz ve ishalsız çıktı , sadece azı dişlerde 37.5 ateşi çıktı . Ve köpek dişlerinde biraz zor patladı. siz Ne olur ne olmaz doktora danışın mutlaka. Geçmiş olsun 💐
S08m Enfeksiyondur oglumda suanda birden fazla cikartiyo ama atesi yukselmiyo ishal ve ates enfeksiyondan oluyomus