Metosveannesi Kızlar şöyle rahat hafif balenli kullanışlı sütyen emzirme sütyeni önerilerinizi alırım 🥰
Metosveannesi yusufmertmom Anneko ben de lcw den bol miktarda atlet aldım ama süt göğüslerin altına aktığı için atlet ıslanıyor vücudumu da ıslak tutuyor normalde evde asla sütyen takmam ama vücut temizliğim açısından sütyen farz oldu
Sedacyln Metosveannesi e bebek öneririö mükemmel hiç çıkarmıyorum üstümden.kaplı aldım süper kullanışlı
Anneko Metosveannesi lcw den sütyenli emzirme atleti almıştım hem atlet hem sütyen çok rahattı ekstra sütyen takmadım çok rahattı
Anneko Metosveannesi göğüs pedi denediniz mi çok rahat oluyor birde kremi göğüs pedi almıştım yara da olmadı
yusufmertmom Metosveannesi emzirme atleti de sütyen gibi canım hatta ben bazen geceleri göğüs pedi koyuyorum. Hani soğuk alma gaz olmasın diye dedim atlet diye ( normalde hiç atlet giymeyen ben giyiyorum bu yüzden )
havana1 Metosveannesi Emzirme sütyenlerini beğenmiyorum.Nene sütyeni gibi aynı.Ben emzirme atleti aldım kuzum içinde zaten cup oluyo o göğsünü tutuyo aşırı büyük değilse .Hem rahat hem kullanışlı.Lcw aldım emzirmeden snra bile kullandım sütyensiz 🤣