Lilos Msssmy mutfakta kullaniyorum buyuk kolaylık cocuklu olunca cok cabuk kirleniyor, mesela gecen gün kahve paketini almis butun kahveyi halıya saçmış elle silsen geçmez, attim hemen makineye tertemiz oldu
ikiogulannesiii Msssmy bi zaman sonra halinın yapısını bozuyor kırış kırış oluyor ve kaymazliğı gidiyor.
Elif1010 Msssmy Çoook memnunum ama bir kaç yıkamada kaymazlığı gidiyor benim için sorun değil kırışıyor yıkanınca ama 2 güne falan üstünde yürüyünce açılıyor her hafta atıyorum makinaya
Ayse252125 Msssmy merhaba evet ben kullanıyorum aşırı rahat sayfayı da atayım bi arkadaşımın kardeşinin sayfasıydı çok memnun kaldım çocukla çok pratik oluyor https://instagram.com/mdtasarimhali?utm_medium=copy_link
Msssmy Lilos ay ne güzel. Bizde taşındık normal halılarım çok büyük küçük halı almam lazım tayinciyiz bide öyle çok para da vermek istiyorum yıkanabilen halı mı alsam diye düşündüm de internetten mi aldınız
Msssmy ikiogulannesiii Yaaa gerçekten mi 😥 bede küçük eve taşındım her yere alayım da temizlik yaparken toplar siler serer geçerim kolay olur diye istiyordum. 😞
Lilos ikiogulannesiii kaliteden kaliteye degisiyor olabilir mi acaba ven mutfakta kullaniyorum sık sıkta yıkıyorum yapisinda degisme burusma olmadı
Ldlafeee ikiogulannesiii 4 yılıdır var sürekli yıkarım kırış kırış okşmadı kaydırmazığı da gitmedi hiç vallahi. Gakşiba ürünlerin kalitelileri farklı farklı
Lilos Msssmy mutfakta kullandığımı internetten almadım. Cocuk odasina instagramdan aldim ama onu huc yikamadim yikanirsa degisir mi bilmiyorum
ikiogulannesiii Lilos 2 yıldır kullaniyorum aynı halıyı 6-7 ay oldu kayganliğının gideli bilemem markadan markaya değişir mi ama yenisini alırsam makinaya atmayacağım asla yatak odaminkiler de aynı sekilde mahvoldu 250 ye almiştım zamanin da şimdi 800 falan bilmeden alanlar bu fiyattan alacak ama yazik gitti para çöpe
ikiogulannesiii Ldlafeee kuruturken de alt tarafı güneşe bakarak kuruyacakmis galiba hep oyle mi astınız ?
Momanne06 Msssmy 2 senedir evliyim.bu yana kullanıyorum.cok memnunum ve ben bi kır olsun hemen atmama.ragmen tabi jyisi de kötüsüde oluyor
Ldlafeee ikiogulannesiii evet aynen öyle yaptım canım hatta kışın kapının üstüne o şekilde koydum 30 dkda kuruyor o şekilde
ikiogulannesiii Ldlafeee işte ben hep on yüzuyle kuruttum ondan bozuldu galiba sağlık olsun post sahibi de kurutma teknigini oğrenmiş olur bunu okursa 🤎🌹
Lilos Msssmy cocuk odasina mevsimfonperde sayfasından aldım. Dedigim gibi hic yikamadim daha ayni kalitede midir bilmiyorum