sarpmom2020 Oğlum 21 aylık sadece mama meme vs diyor çok kelimesi yok. Göz teması var farkındalığı yüksek oyuncaklardan kitap okunmasından vs sıkılıyor çok hareketli böyle olunca kendimi suçluyorum acaba ben mi yetersizim diye
Minik_kusummm sarpmom2020 komutlari yerine getiriyormu bide tvye bakiyirsa cok etkiliyor bu kitap okunmasini oğlum da sevmiyor en fazla bir dk dinliyoe sonra kitabı aliyor elimden gidiyor bide 21 aylık zaten buyuk bi insan gibi konuşmasının bekleyemezsn 😃😃
Sahinftma sarpmom2020 bizde aynıyız mama baba balık bulup gluk gluk yapıyor kitaptan cız falan basit şeyler her komutu anlıyorlar (ikiz bebeklerim bu arada ) geç konuşacaklar sanırım, ama kendi kendilerine anlamsız konuşuyorlar belki kendi aralarında bir iletişimleri vardır 😁
MelekAras sarpmom2020 belli sözcükleri söylüyorsa korkmayın açılacaktır oğlumda öyleydi 22 aylıkken açılmaya başladı ama tv ve telefonu kesmiştim sürekli oyun ve konuşuyordum.şuan 28 aylık basit cümleleri kuruyor anne napıyorsun gibi anne su ver ya da anne oyuncağim nerde diyebiliyor
sarpmom2020 Minik_kusummm gel git cik vs bu gibi basit kelime beklentilerim var sadece kitapları genelde yırtıp kenara atıyor 😊
Divayorgun sarpmom2020 bizde tv yi kestik tamamen. Kitaplardan sipariş ettim meyveler eşyalar hayvanlar bakalım gelişme olacak mı
Asyasya sarpmom2020 göz teması ben ona sarki soyledigimde cok guzel bakiyor kotu degil ama komutlarımız sınırlı isaret parmagimizda yok psikiyatri gördü 3 ay sure verdi tvyi kestik 🥺
Asyasya Divayorgun dediklerinizi anliyor mu komutlari yerine getiriyor mu cilek hangisi kalemi getir suyu getir vs deseniz anlar mı acaba
Tugcearel sarpmom2020 benim oğlum 22 aylık. baba, bebe, mama, meme, abi, aba, anne ve getir diyebiliyor sadece. Çok daha fazla kelime konuşan 3 ay küçük kuzeni var. Belki geç konuşacaklar beklicez bakalım