Yagmur1c talula kiwi marka mavi renk var elimde oldukça sağlam bir model piyanolu netten bakın isterseniz 200 tl den verebilirim
Navmi talula Merhaba kargo ücretini karşılarsan hediye göndermek isterim. Banada hediye gelmişti fazla kullanmadık kırmızı beyaz renkli
talula Navmi İnceliğiniz için çok teşekkür ediyorum , ancak yürüteç için bi kısım bütçe ayırdık. İhtiyaç sahibi başka biri görürse faydalansın isterim 🌺 Tekrar iyi niyetiniz için çok teşekkür ediyorum 🙏
Blueebabyy Navmi Merhaba oğlumun yuruteci kırıldı ip ile sabitledik öyle biniyor yavrum kargo ücretini karşılarım bana gönderirseniz çok sevinirim
Dilanzh Navmi bızım de ıhtıyacmz var yanı ıhtıyac derken bebegıme alıcaktım uygun fıyatlı arıyordum. Bırıne hedıye etmedıysenz bıze hedıye edebılırsnz:)?
Olurolur talula Taşpınar in beyazı var sorunsuz bebeğim 3 kere bindi sevmeyip ağlayınca bir daha koymadimda İstanbul buyukcekmecedeyiz siz ?
_hamisanne Kızlar bizim de ihtiyacımiz var varsa bana da atarmisiniz resmini özelden bende almak istiyorum temiz yurutec
Y-A-Annesi talula yürüteç ben de almak istiyordum doktorlar pek önermiyor vazgeçtim araştırın isterseniz