Adamira Merhaba kızım 13 aylık uyuturken cok zorlanıyorum emzık kullanmıyoruz verdıgımde tüküruyor, bu saatten sonra alır mı, hangı marka , uyuturken memede saatlerce emmeden uyumuyor, dışarda bi işim olsa ben yokken uyutamıyorlar , var mı başaran :(ben
Wanderlust Adamira cok cok zor artik bilincli emzikten sut gelmedikce atar zaten bosuna para verip almayin
Deletedmom0099 Adamira imkansız gibi bir şey tutması. zaten 1,5 yaşından sonra bırakmayı öneriyor doktorlar hiç başlatmayın o yüzden. yapmanız gereken memede uyutmayı bırakmak olmalı
1balkizannesi Adamira bebim bebe de almadı 2 aylikken denedim bidaha vermedim. Şu anda 18 ay 23 günlük 😅😅 gayet memnunum almamasindan
Adamira Deletedmom0099 onu da pek başaramıyoruz artık 1 saat uyutmaya ugrasıp basaramayınca yıne meme vermek zorunda kalıyorum 2 dk da uyuyor/(
Kader477 Adamira ne yaparsanız yapın malesef olmuyor en son 2 yaşında memeden kesince rahat ediyorsunuz ☺️
1balkizannesi Adamira uyku saati gelince uyuyor emerek uyur öğlenleri. Akşam da yanına yatarm🤭 öyle uyur ama bu ara öğle uykusunu memede uyutmayi bırakmaya çalışıyorum.