Annemkuzum12 busrahnm-95 ilk dogdugu gunden 1 yasina kadar gerek gorurse doktor iu su artarak 2 yasina kadar da kullanan varr hatta kis aylarinda verilmesi daha ongoruluyor
Arenbebek busrahnm-95 dogdugundan -omur boyu doktorum ayni bole demisti d vitamini hic kesmeden omur boyu kullanmaliyiz dedi onerisiyle bendr ikincl cocugumada ocean d 400 kullaniyorum 6 aylik olana 1 puf 3 yasinda olana 4 puf
busrahnm-95 Annemkuzum12 teşekkür ederim siparis verdim 1 ay 16 günlük oglum var vitasanol kullanıyoduk bunu gördüm insallah iyi gelir
Burcin1221 D vitamini çookk gaz sancısı yapıyor 🤦🏻♀️ Siz de dikkat ettiniz mi , ben birkaç gündür veremiyorum bebeğim rahatsız oluyor diye , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım oceanı kullanıyorum bende
Annemkuzum12 busrahnm-95 benimkide acayip gazlii d3 damlasi verince 2 3 gun sancidan gazdan kendine gelemiyorr bende ocean almisdim icerigi temiz diye oda gaz sanci yaptii pedia d aldim bende suan corona oldugumuz icin vermiyorum etkisini anlamak icin ama siz yine de kullanin belki fayda eder sizee