Melesss 5 ay 6 günlüğüz mamayla beslendiğimiz için ek gıdaya geçtik. Bal kabağı çorbası yapmak istiyorum fakat pirinç de var tarifte. Pirincin bir zararı olur mu?
cemre_-34 Melesss çorba icin daha erken şuan tadımlık ve pure şeklinde ilerlemeniz gerekir 3 gün kuraliyla. Pirinç bu arada zarar vermez aksine kilo almasını sağlar onun yerine bulgurda koyabilirsiniz
Jellybon_555 Melesss çorbalara geçseniz bile o an içinde bulunan herhangi bir şeyin alerjiye sebebiyet verebileceğini de göz önünde bulundurun doktorlar bangır bangır bağırıyor 3 gün kuralı diye
Melesss cemre_-34 tadımlara 4 aylıkken başlattı doktorumuz çorbalara geçin dedi o yüzden sorayım dedimm
cemre_-34 Melesss anladım pirinç katabilirsin sknti olmaz tadimliklara geçicez bizde mesela pirinç vermemi istedi kilo iyi alır diye
Melesss Jellybon_555 haklısınız zaten denediğim şeylerin çorbasından bahsediyorum patates,havuç, balkabağı gibi biz bunlara tadımlarda 3 gün kuralı uyguladık
Melesss cemre_-34 evet bende doktoruma sordum biraz önce sıkıntı olmaz koyabilirsin dedi. Çok teşekkür ederim🙏