bireylul Kızlar şöyle sağlam kafa dağıtıcı bir hobi edinmem lazım.Aklımda punch başlama var.Sizin de önerilerinizi bekliyorum ☺️
Mayisannesi34 bireylul amigurumi 😅 sayılara dikkat etmekten kafanıza taktığınız herşeyi unutuyorsunuz 😄
Nimetdogann Mayisannesi34 hayatımda hiç örgü yapmadım sizce amigurimi yapabilir miyim bi denemek istiyorum ama çok zor görünüyor 🤦♀️😄
Annepandaa Nimetdogann ben hiç tığ tutmamış hatta görmemiş 7-15 yaş arası suriyeli çocuklara hiç dil bilmeden hebele hübele yaparak öğrettim ve öğrendiler hemde 1 günde(entegrasyon programı kapsamında bir etkinlikti). Bence kesinlikle becerebilirsiniz.
Mayisannesi34 Nimetdogann yaparsın kız bende hiç bilmiyordum 😃 basit bir tavşan ile başlayıp öğrenebilirsin öğrendikten sonra daha kolay gelecek bütün oyuncaklar 😄 aklına takılan bir şey olur tarif falan lazım olur bana yazarsın 😊
Deletedmom_41 bireylul Ipli is incik boncuk asla yapamiyorum ben ya, kitap okur film dizi izlerdim cocukla hobi falan da kalmadi ama duzelecez insallah be.. O zaman devam 😁