happy___ Bebeğime doğumundan beri (3 ay ) primakullandım ama çok pahalı daha uygun fiyatlı bir bez almak istiyorum. Lütfen tavsiyelerinizi paylaşınız 🙏
sumeyye53 happy___ birçok bez denedim pahalılse hariç :) en çok goon premium soft dan memnun kaldım taşm pşik vs olmadı şu ara o da çok ucuz değil ama kampanya olunca uyguna geliyo fazla alıyorum bunun dışında baby turcoda güzel daha çok kampanya yapıyor ikisinin de fiyatı çok farklı değil kampanyaları takip etmek lazım işte
happy___ Molfix kenarları tahriş etti hep ve ortası çok kalın bacak arası geniş yapmışlar. Ama sleepy yumuşacık ince çok güzel yapmışlar . Prima iki buçuk ay kullandım sızdırıyor az kaka yapsın hemen beline sızıyor. Hem de sleepy kadar yumuşak yapısı yok
gokcenin-annesi Biz de başlarda prima premium care kullandık, sonra fiyatlar artınca sleepy bio natorale geçtik ve çok memnunuz. Sleepyde ikincisi 1₺ kampanyasını değerlendiriyorum hep 🙏🏻
happy___ gokcenin-annesi böyle bir kampanya var mı ben linke tıklıyorum sepete iki adet ekliyorum iki adet fiyatı hesaplıyor. 1 TL ye gelmiyor.
gokcenin-annesi happy___ Hepsi Burada’da satıcı sleepy olan ürünlerde geçerli oluyor. Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum. Ama en az ayda 1 oluyor