Kızlar 10 gündür Ailemin yanındayım , ailem bebeğimi çok seviyorlar hiç ellerinden düşürmüyorlar gece gündüz ağlasın koşa koşa gelirler . Benim oğlan giyinirken bezini bağlarken ağlar çıplak kalacakmiş neyse 1 haftadırda burnu tıkalı hasta olduk . Bende normalde kendi evimde sabahları ve gece yatmadan temizlerim rahat uyur serum fizyolojik sıkarım sonra burun aspiratöru ile çekerim tabi yaparken ağlar şuraya geldiğim günden beri bi burnunu temizliyorm babam geliyor bildiğiniz bana kızıyor çocuğun canını acıtıyosn diye annem geliyor ağlatma çocugu ver cabuk diye önümden alıyorlar, tabi bizim burun fış fış hala bakın tıkanıklık var rahat nefes alamıyor diyorum sana öyle geliyor diyor şimdi yine temizlerim diye suyu sıktım tanzikli babam bi anda bağırdı burnuna su mu sıkılır kendi bildiğine iş yapıyosn vs vs bende artık zaten bunaldımm Baba lütfen yeter artık karışmayın açın YouTubeyi izle orada nasıl yapıyorlar ben yine hepsini sıkmıyorm kuruluğunu alacağı kadar yapıyorn dedim söylene söylene çıktı odadan tabi annem gelir odaya annen yine senin canını mı acıttı demeye 😂 neymiş ağlamasına dayanamıyorlarmiş
ben burnunu cocugumum rahat rahat temizleyemiyom ya