Kubra1280 Bebeğim rota virüs oldu bir bucuk haftadir kusma isal ve ates var uc kere serum taktik bir gun iyi oluyor ertesi gün ayni asiyi yaptirmamisyim cok pismanim lutfen asilatinizi yaptirin cok agir geçiyor 😔 nasıl geçer bilgisi olan var mı
Muhasebeciana Kubra1280 gecmis olsun canim Rabbim tez vakitte şifasini versin insallah 🙏 suan kac aylik bebeğin ? Doktor yatis vermedimi genelde öyle yatis veriyorlarmis duzelene kadar. Arkadasimin abisinin buyuk kizi cok kotu atlatmis 1 hafta hastanede yatmislar sonra serumlar sayesinde toparlanmis niye size yatis vermedilerki acaba
Esoca38 Kubra1280 çok geçmiş olsun Allah şifasini versin bende çok tereddütde kalmıştım yaptırıp yaptırmamak ta ptesi günü yaptırdım belki bir faydası olur diye şimdi yazdığınız okuyunca iyiki dedim 🙏🌸
Kubra1280 Muhasebeciana 7 aylık hastane de hir gun yattik bes kere serum taktirdik cok zor bi hastalık gerçekten
Kubra1280 Esoca38 9 kiloydum bebegim bir haftada 7 ye düştü sürekli ateş kusma isal kusmamiz geçti çok şükür ama isal devam ediyor foktorunuz zamanla geçeceğini söyledi
Muhasebeciana Kubra1280 ay kiyamam yaa Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Peki suan nasil durumu ?
1289 Kubra1280 geçmiş olsun bol su içirmek gerekiyor diye biliyorum sıvı kaybı olduğu için. Bir an önce atlatir inşallah
Esoca38 Kubra1280 inşallah geçer tez zamanda şimdi yaptırılmiyormuymus aşı hemen yaptirsaniz düzelir mi acaba