09-10-21 Günlerdir uyumuyor oğlum mahvoldum artık eşim gece nöbetlerinde sabaha kadar neler oluyor anlamıyorum atak dönemimizde bitti 5 ay 2 günlük oğlum napmam lazım lütfen yardım edin banada😭😭😭
Berus 09-10-21 battaniye de sallamayi deneyin. Düzelmezse bi doktora sorun belki başka birseyi vardir
09-10-21 Berus ayağımda sallıyorum uyuyor ama bıraktığım an uyanık napacağımı şaşırdım hava çok soğuk şimdi çıkaramıyorum eşimde nöbette sürekli kafayı yiyecem
09-10-21 PortakalliKahve inceliyorum bi sıkıntı yok ama çok hırslı gibi herşeyi ağzına atıyor ve sinirlenip ağlamaya başlıyor
PortakalliKahve 09-10-21 belki kaşınıyor olabilir ama hep böyleyse de bir doktora sorun. umarım çabuk atlatırsınız bu dönemi
Alyehus 09-10-21 5 ay 3 günlüğüz benim ağzımdan yazmışsınız sanki. Geceleri sinir krizleri oluyor artık emerken durduk yere sinirleniyor. Ağzına götürdüğü her şey ile sürekli kavga halinde. Atak bitti atlattık ama 1 haftadır çok kötü şeyler yaşıyoruz geceli gündüzlü inşallah geçer
09-10-21 Alyehus aynen o durumdayız kafayı yiyecez artık Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda atlatırız artık 🙏😑