Metos-mom Hilalinannesiiiii hurma dereotu boza bol su incir bunlar olmakla birlikte, 100 de 90 oksitosun hormonu yapar sütü yani psijolojik, ben yiyecek olayına pek inanmıyorym
BuzluKahve Hilalinannesiiiii bol su, uyku ve sık sık emzirmek. Ben de yiyeceklerin çok etkilemediğini düşünenlerdenim.
Buuseg Hilalinannesiiiii bol su ve uyku. Ekstra olarak tahin helvası, dereotu, kuru yemişler, yulaf ezmesi, bulgur(gaz yapar), ve bol bol emzirmek.
gozdekrks Hilalinannesiiiii solgar vitamin, bol su yiyecekler bilmiyorum bence etkisi pek yok sık emzirme ne kadar uyarı o kadar süt eğer bebek sütü tam boşaltmaktan doyarsa sagim yapip bırakmak en iyisi
Hilalinannesiiiii gozdekrks gozdekrks anladım canım colçk teşekür ederim sütü biberonda saklayanilirmiyiz dolapta yoksa illa süt poşetimi gerek
gozdekrks Hilalinannesiiiii agzi kapali hava almayan herseyde olur ama saklama koşulları var Google dan bakın mesel her günün sütü ayrı saklanmalıdır ılık süt soğuk sutunnuzerine konmaz 2 sini ayrı sogutup birlestirilebilir felan okuyun nette var
Karanfil06 Hilalinannesiiiii bana en çok makarna yapardı halende öyledir belki bebeğim büyüdü anlamıyorum artık