Sultanyldzz Merhabalar kızlar bugün sabah çok kötü uyandım boğazım ağrıyordu başım ağrıyordu sonra oğlumda öksürük başladı hırıltısı da başladı ne yapmalıyım sizce ateşi de Yükseldi ateş düşürücü verdim düştü
Asyabebek1 Sultanyldzz doğal zeytinyagina bikac sarımsak ez, biraz beklet bebeğin ayak altına sür, çorap giydir üstüne. Öksürüğe iyi gelir. Ateş önemli takip et sürekli, kovid olabilirsiniz
Sultanyldzz istanbullugelin34 test için gittim iğne vurdular iyi olmasan bi kaç güne teste gel dediler
mayalbbk Sultanyldzz kuzum sana bir tavsiye vereyim bire bir kesiyor günlük diye bir şey var aktarda o çam ağacı özü gibi onu 2-3 tane ocağa koy veya bir tavaya ısıt eriyor o sakız gibi göğsü kadar bir pamuk al eline o eridikten sonra pamuğu tut o siyah duman salıyo o siyah dumanı pamuk emsin sıcaklığına dikkat et göğsünü yakmayacak gibi olacak göğsüne koy kalsın 2 gün sonra tekrar yap denedim uyguladım eskilerden kalma bişey çok faydasını görürsün dua edersin🙏
mayalbbk Sultanyldzz inşallah şifa olur bebişe ben çok yaptım onu ve evimde sürekli bulundururum hemen dene onu ama sıcaklığına dikkat et yakmasın göğsünü ılık olacak😘🙏