Esilaminel Bebegim yeşil kaka yapiyor ama sulu ve mukuslu degil sadece mamayla besleniyor normal mi acaba.
denz_almira12 Esilaminel benimde kızım 2 aylık sadece mamayla besleniyor mamayı sindiremedigi için öyle yapıyormuş bende 1-2 hafta sonra mamayı degistirdugimdee düzene girdi Aptamil combiotic kullaniyordum gazlı bebek diye şimdi hip conformile geçtik düzeldi bir deneyein bence
denz_almira12 denz_almira12 ay çok geç gördüm ama sonra bende sizin gibi ilk Aptamil comformil sonra hip denedim düzeldi
Balbademmmmm U@Esilaminel#19171676 ben orduluyum bizim o taraflarda bebiş yeşil kaka yaptığı zaman beli incilmiş derler mesela annemler falan tutuş şeklinden dolayı vs, belki batıl inanç diyeceksiniz ama aklınızda bulunsun 🌸
Babyme Esilaminel benim bebeğimde 42 günlük 3 4 günde bir kaka yapıyor ve yeşil yapıyor , doktor tek başına yeşil kaka içim bişey diyemeyiz dedi normal dedi ve mamayla besleniyor sadece , sizinde kötü kokuyor mu oğlumun gazı da kakası da çok kötü kokuyor 😢😢
Babyfacee Esilaminel gazlı zamanlarda da olur demişti doktorumuz bize. Tek başına anlamlı bir belirti değil ama onu biliyorum
goktug_064650 Esilaminel diş çıkaran bebeklerde de yeşil kaka görülebiliyor demir alan bebeklerde yeşil kaka görülebiliyor sizin beslenmenizle alakalı olarak da yeşil kaka görülebilir.
goktug_064650 Esilaminel benm bebegim demire basladigimuzdan beri sarı yeşil yapıyor diş çıkarırken daha koyuydu yeşili.