Yasolin Selam kızlar bebeğim 2 buçuk aylık boyu 61cm kilosu 4900gr :( sütüm var sürekli de emiyor ama artmıyor kilosu. Aşırı hareketli ve cok uyumuyor o yüzden olabilir mi 😔
Nartanem Yasolin bir onceki ay kac kiloydu? Ayda 600gr almasi yeterli die biliyorum doktorunuz ne dedi?
Bts Yasolin canım benm kızım 4 aylık 5600 kılosu almıyo duzgn kılo sütüm var cok emıyo hmde akıyo ama almıyo mamada veryrm gnde 2 kere saglklı ama cok sükür 3 ayda tahlil yaptı doktorumuz kansızlık cıktı baya ondan almıyo dedi bide tuvalt sorunu vardı kaka yapamıyodu 5 gnde bir falan oda yapar dedi bnlara dıkkat et ama takılma saglklı olsn yeter 🙏🏻
Akin Yasolin valla benim bebeğimde kilo almıyor çok fazla 3 aylıkken 5200 kilosuydu iyice kafama takmaya başladım sutum var çok fazla emmek istemiyor gündüz gunde iki kez mama veriyorum bir aydır ama kilo alımı hep aynı çok üzülüyorum 6 aydan sonra daha az kilo alıyormuş bebekler zaten başka bebeklerde kıyaslama yapmıyorum ama insan kafasına takıyor iste yinede sağlığı yerinde çok şükür
Tugce__ Canım artık şu kiloyu takmayın ya benim bebeğim 5 aylık 6800 kilosu ve doktorum süper diyo sağlık önemli
Yasolin Tugce__ öyle diyosun ama sütün işe yaramıyo mamaya başla der doktor diye üzülüyorum yoksa sağlığı iyi olduktan sonra önemli değil ki
Hlyafsr22 Benim kızımda kilo almıyor emiyor ama 2 aylık 3 800 kilosu çok üzülüyorum aslında sağlık durumu iyi ama yinede takıyor insan
Hlyafsr22 Yasolin mama vermeye çalışıyorum ama almıyor bende sütümü sağıp veriyorum böyle daha faydalı gibi geldi bakalım doktor mamaya devam derse değişeceğim mamayı Hipp combiotic kullanıyorum aslında çok iyi ama kızım sevmedi galiba 🙄
Bts Mathilda istah var canm baya emıyor beni ama kılo az kanszlk var evet malesef kan damlasna 3 ayda baslamak zorunda kaldk