Edaserhatmasal Kızım 8 aylık yeni olacak ve 6 buçuk aydan beri meme emmek istemedi ama ek gıda ve mama içiyor sizce gelişimi geri olurmu 🥺 üzülüyorum ama emmiyor maalesef istemiyor zaten 3 aydan beri meme reddi vardı ve uykusunda emiyordu sadece şimdi hiç emmiyor
Nislina Edaserhatmasal benim oğlumda bıraktı canım devam sütü veriyorum artık yine şükür iyi emdi diyorum
Liyazynp Edaserhatmasal benim bebeğimde öyle ben vermesem istemesez bizde 8 aylığız en aşında düzgün emmedi oyüzden kilosu biraz az bilemedim ben mamada vermemiştim başta yazık hiç düşünemedim vicdan yapıyorum şimdi 🙄 anne sütü çok saglikli tabiki ama mama ve ek gıda alıyosa gelişimi geri olmaz bence
Zezz Edaserhatmasal emiyo benim kiz ama ek gida patates havus kabak brokoli pure yapiyordum yiyordu onu yrmiyo yogurt veriyordum yemedi kafsma takıldı ne yapcam diye 1 tatli kasi yerse zorlayarsk vermek istrmiyorum
Serapo Nislina ’ya ben şu devam sütlerini anlamadım mama veriyorum ye mek canı isterse yiyor arada emiyor ortaya karışık yani …… bende laktozsuz pınar süt alıyorum laktoz alerjisi var diye .devam sütü mu iyi mama mi yoksa normal laktozsuz mu yardımcı olur musun
Nislina Edaserhatmasal ek gıdaya geçince doydu karnı ve ilk gündüz emmeyi bıraktı sonra geceyi yemeklerin tadını aldılar 😂😂
Edaserhatmasal Liyazynp ya gündüzleri güzel ama gece uyuyor yani misal 11 de yattı 120 içti sabah 10 da uyanıyor yani okadar saat aç kalıyor uyandırsam kusuyor uyku sersemi olduğu için kendi uyansın diyorum sence geceden sabaha kadar bişey yiyip içmese kilo alımına engeller mi bilemiyorum
Serapo Nislina bende toz mama kullanıyorum da bide şişede varya aptamil falan ondan sordum aradaki fark ne onlardan mi iciriyorsunuz diye 👍
Edaserhatmasal Nislina ya vallahi anlamadım gitti Mart 21 de gidicez bakalım kilosu nasıl boyu çok uzun kızımın boyuna veriyor hep sürekli geriyor kendisini çünkü gere gere uzattı kendini okadar da yiyor anlamış değilim bu ay gittiğimde bakıcsm olmaz sa mama değiştircem
Nislina Edaserhatmasal benım sütüm kilo aldırmıyordu çok canım ama fark ediyorum memeyim bıraktığından beri sma devam sütü kullanmaya başladım gözle bile fark ediyorum geliştiğini kilo aldığını toparlandı yavrum