Dns Tugbadeniz1 bizim var takipteyiz. Sünnet esnasında fark edildi. Ameliyatla alınmalı dedi doktor ama henüz 20 aylık suan kıyamıyorum. Ultrasonu çeken doktor baskaydı altı yedi yaşına doğru kimilerinde kendiliğinden geçiyor dedi diye bir umut bekliyorum
ofkelisirin Tugbadeniz1 doktorlar korkutuyor çevremde yüzde 90 geçmiş her çocugun ama deri altı olayını bilmiyorum iyi araştırın bir kaç doktora görünün bizde deri üzerinde var belinde ve rengi açılıyor
Tugbadeniz1 Dns anldım bizimki sirtinda ama disardan renk degisimi yok normal deri görünümu hastaneye yatis yapicz tedavi icin
Dns Tugbadeniz1 Rabbim şifa versin. İkac tedavısı için kontrol altında olmak gerekiyor herhalde. Bize öyle bi şık sunulmadı bile.
Kayserilianne Canım kız kardeşimin kafasındaydı hatta öyle kötü yerdeydiki bıngıldakta tam eğer kanarsa kanı durdurmak asla mümkün değil dediler bize kabardı kızardı morardı bıngıldağı zor bile kapandı ama 6 yaşında kendiliğinden kayboldu
Dns Kayserilianne İnşallah bizimki de geçer kendiliğinden. Bizimkinin de kanaması durdurulamazmış cunku 🐣
Tugbadeniz1 ofkelisirin deri altinda cok fazla var hematoloji doktorumuz cok tanidik oyuzden guveniuorum
[silindi] Benim bebeninde bacağında var yazın baya kızarıyor kışın sönüyor. Bir zararı yok dedi doktor eğer istersek ilaçla düzelirmiş.