Bebegimmile Kizlar bebegim bugun tam 4 aylık oldu alt iki dis yeri beyazlamis hafif sismis dis mi çıkarıyor?? İki gundur hic uyumuyor hafif salyalandi. Cok erken degil mi bu donemde diş çıkaranların tecrübelerine ihtiyacim varrr
05042021 Bebegimmile canım maalesef ki dişler öyle kolay kolay çıkmıyor damaklarının şişmesi beyazlaması önemli değil önemli olan o dişin damağı yarıp çıkması ve bu aşama gerçekten zorluyor .. damaklar kendini hazırlıyor dişlere amma 6.amma 7.ayında çıkar o zamana kadarda salya durumu devam eder ama 4 aylıkta diş patlayacağını sanmıyorum ya hiç duymadım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Linailkay Bebegimmile bebeğim 4 ay 18 günlük üsten 2 tane dişi çıktı normalde Altan çıkarması lazımsan yukardan bi sağsan bi soldan çıktı köpek dişi her bebek farklı
Hebele Bebegimmile İnstagram da görmüştüm ben denedim sizde yapın isterseniz. Zeytinyağı ve karanfili robotta çekip 1 gece bekletip sürüyorum. Rahatlatıyor ağrısını alıyor sanırım sesi çıkmıyor sonra
Serapdnz Bebegimmile benim kızım da 4aylıkken çıkarttı hiç anlamadım bile bir baktım altta 2tane patlamış inşallah kolay çıkartır☺️ Ben zeytin yağına karanfil atıp bekletmiştim sonrada temiz bir ağız beziyle diş etlerine sürüp masaj yapıyordum çok rahatlıyordu
___ Benim bebeğimim de şişti salyası da var ama daha birşey yok 6 aylık bebeğim. Uzun sürebilirmiş ama 4 aylıkkem kardeşim çıkarmıştı hatırlıyorum olabiliyor.
Bebegimmile ___ herhangi bi jel falan kullandiniz mi peki sanırım ağriyor etleri uymuyor hic uyusada hemen uyaniyor 😞
Bebegimmile 05042021 bana da erken geldi ama cok huysuz yani hic uyumuyor uyuyamiyor ağlarken fark ettim bi ilac kullansam mi bilemedim kabarmış baya alt iki diş yeri
Linailkay Bebegimmile hayır hic bişey kullanmadım biz sıkıntı çekmedik çıkartırken diş sıkıntı olursa doktorlar veriyor bişeyler
monimom Benim oğlumda 3 aylik elini sürekli ağzına sokuyor salyasi akmaya başladı huysuzlaniyor diş etlesi sertleşiyor diyorlar