miniikmucizeem Arkadaşlar merhaba bebeğim stı sulu ishal şeklinde yapıyor son iki seferdir hafif bi kokusu var internette rota virüs vs yazıyo öyle bişey varmı yaşayan varmı daha 1 aylık anneyim lütfen yardımcı olun çok korkuyorum ne yapmam gerekiyo
Duygu444 miniikmucizeem kaç saat arayla yaptı yenidoğan bebek tarif ettiğiniz gibi sık sık yapar başka belirti var mı öksürük burun akıntısı hapşırma gibi
Deletedmom_109 miniikmucizeem kusma ateş Vs de var rota için. Huzursuzsa ağlıyorsa sürekli ateşi kusması varsa bence hemen doktora gidin.
Nislina miniikmucizeem fazla çıkıyorsa kakası çok sukuysa bekletme götür canım ama virüs değil bazsn mikropta olabiliyorum benim oğlum 2 hafta önce öyle oldu 9 kere cıvık kaka yaptı götürdük tets yaptılar ve mikrop varmış bağırsağında damla yazdı 2 güne düzeldi canım bi götür istersen
Nislina miniikmucizeem ateşi de vardı mesela canım yanıyordu cayır cayır oğlum eğer kaka tahlili isterlerse bezi tersten bağla aklında olsun
Hilalderin miniikmucizeem canm yenidogam bebegin kakasi zaten oyle olur telaşlanma😀😀Allah korusun ateşi falanda varsa baska bir durumdan söz edebiliriz