Elifhakan12 biz 19 aylik olduk. Gecenlerde kirtasiyeye girmistim oyle renkleri dikkatimi cekti. Renkli dil basacaklari var ya onlardan bir de renkli ponponlardan aldim. Dil basacaklari 50 li ponponlar da kucuklu buyuklu 50 tane falan en kucukleri kaldirdim gerci onlar da bi 25 30 tane belki daha fazla var neyse…
Bunlarla acayip vakit geciridk o gun yine arada cikariyorum. Ponponlari birbirimize atiyoruz. Dil cubuklarindan kare ucgen gibi sekiller yapiyorum ortalarina renklerine uygun ponponlari koymaya calisiyoruz. Iki tane kare yapiyorum mesela biri mor cubuklsrdna biri turuncu… 2 3 tane de o renklerde ponpon veriyorum ayni renkte olana koysun diye sonra 3kare yapiyorum yesil cubuklari da ekliyorum… vs.renkleri biliyor biraz biraz ama cogu zaman bu ne renk diye sordugumuz her seye “kirmizi” diyor gerci 🤣 Baska seyler de yapiyoruz da hani bu ucuza ve keyifli ve kalici materyaller ola bir etkinlik oldugu icin ywzayim dedim.
Top oynuyoruz, kovalamaca, saklambac, bakliyatlarla dynuyor. Meyve kesme oyunu, kitap okuyoruz, legolarla bazen… yastiklardan kaykay yapiyoruz evde bi tame uzun masa ustu sunta gibi bir parca vardi onu koyuyiruz oyuncaklari kaydiriyor, yemek yaparken hep benle her seye bulasiyor 🥰🤣 bazen sinir oluyorum amakendime cunku etraf batiyor hep… ama yag, salca, tuz , bulgur butun mutfak malzemelerni biliyor neredeyse.
Karbonat koyup bardaga icine sim ya da gida boyasi koyup uzerine sirke doktuk hoslanmadi mesela ondan… ne gerek var gibi bakti bana hatta 🤣 bu ne simdi der gibi…
Boya kalemleriyle defter haric her yeri boyuyor bazen defyeie boyadigi da oluyor tabii…
Kartondan renkli sekiller yaptim kare ucgen yildiz kalp gibi bir kagida da o sekillerin aynilarindan cikti aldim onlari eslestiriyor…
Oyuncaklariyla takiliyor ama yine de gün bitmiyoor bazen 🤣