Feyyyzza Bilen varmı? E devletten başvuru yapmıştım kabul edilmiş. Ama devam ediyor diyor. Ödemeler ne zaman acaba
Ezram2121 Feyyyzza canım ödemel ayın 25 den sonra PTT hesaplarında hesabin varsa oraya yatacak hesabin yoksa kimliğine PTT şubesine git olda alırsin ödeme miktari ise 450 tl ile 1150 TL arası artık şansina ne kadar gelirse canım
esmafatmaa Feyyyzza e devletten ptt uzeinden yapilan kurum odemelerine bak canim orda yazabilir tutar😊
Feyyyzza Ezram2121 fatura mı goturucez fatura ibraz ederek destekten yararlanilabil3cek diyor o ne demek
Ezram2121 Feyyyzza oo boş canım hesap ina ne kadar yatarsa o kadar PTT sadece yardım dağitiyor itlaza onlar bakmaz inşallah yüksek e Bi mevla gelir sşze
Feyyyzza Ezram2121 ilk sayfada başvuru kabul edilmiştir diyor. Detay yazınca devam ediyor diyor ne demek bu peki
Feyyyzza Ezram2121 az önce 144 u aradım bilgi almak için. Son faturanızı goturuceksinuz diyor. Son fatura ne kadar gelirse o kadar mı yardım yapılıyor ben anlamadım bişey bu işten
ZeynepNurten Yaramazzzbebekkkk sosyal yardım başvuru çıkıyo ona tıkla yeni başvuru de o sayfayı doldur devam de sonraki sayfada doğalgaz yardımını işaretle ordakileri doldur