Adababy Tosbik1406 bende diyorum ki çevremde etrafımda umay ismi asel lina mina gibi yaygın değil geniş bi çevreye sahibim kimseden duymadım
Adababy Tosbik1406 kız tamam koy istediğini ben kendi cevremde olmayan ismi tercih ettim düşünsene çocuk okula gidiyo. Bi sınıfta 15 tane asel var 😄
cemreninnannesii Nolurbisakinles ben iptalllll😂😂😂😂 benimde aklıma at, tay ismi gibi geldi tövbe yarabbim gece gece😂😂
gossipannee 2yasanasi hahahaah evet galiba 2 aylık oğlum var onun adi da Alparslan bu sene çok kullaniyo 😂
Egeninincisi 2yasanasi tebrik ederim bebeğinizi🥰sahraya uyumlu olsun derseniz sare simge serra da olabilir sanki Allah size bağışlasın🙏
2yasanasi Egeninincisi yok ben sahrayi oylesine yazdim aslinda sedefi soruyodum😀 herkes oneri sunmaya basladi sedefle ilgili fikir soyliyceklerine. Yanlis anlasildim galiba😀
Leyla0613 2yasanasi ismin iki anlamı var hem sedef taşı var hem de hastalıgı. Ben hastalıgından ötürü koymazdım çünkü gerçekten isimlerin insanlar üzerinde tesiri büyük oldugunu düşünüyorum
ofkelisirin 2yasanasi benm kızımın ismi de Sahra ama ikinciye uysun diye yakın bişey koymazdım heralde sedef güzel ama çok yeni Bi isim değil
2yasanasi ofkelisirin yeni olsun veya uyumlu olsun diye degil ya oylesine yazdim ilk kizimin adini keske yazmasaydim yanlis anlasildim🙈 sahrayi kayinvalidem koymustu sedefi ben sectim de kulaga nasil geliyo diye fikir almak istedim esasen
ofkelisirin 2yasanasi senin beğenmen önemli güzel ama daha güzel isimler var canım 🌺 Sahra koyduk diye bana çok kişi karşı çıktı ama senin içine ne sinerse onu koy
2yasanasi Adababy ben bu foruma cok eskidende girerdim uyeligimi unutunca bunu yeni actim. Bi zamanlar o kadar cok umay ismi yaziliyoduki ben de burdan gormustum hatta. Son 3-4 senedir cok moda oldu umay niyeyse:)
Adababy 2yasanasi artık herkes farklı isim arıyor ondan olabilir bende kimsede duymadım öyle koydum ama asıl koymamın sebebi eşimle sevgiliyleken (6sene önce) arabada umay marşını dinlemiştik denk geldi o zaman dedik kızımız olursa umay koyalım diye