Ballibademin_21 2 sorum var 1.cisi nasıl takılıyor 2.cisi rahat oluyor musunuz 😀Gerçekten çok merak ettim buraya sorayım dedim
Elmass42 Ballibademin_21 1 kere kullandım ucunda ipi var o dışarda kalacak şekilde takılıyor rahatlık konusuna gelince de sürekli takılacak bir şey değil ben mecburiyetten havuza girmiştim o zaman taktım ama tekrar takmam 😁
Araseymen Ballibademin_21 tampon takan duydumda kabina şimdi baktim netten onunlq nasil oturup hareket edilirki yaaa
BuzluKahve Ballibademin_21 kullanan ve çok memnun olan arkadaşlarım var ama ben henüz cesaret edemedim.
HonKiPonKiDoNiNo Ballibademin_21 Menstural kap, kullanan herkes cok memnun.. Bende bir ara almayi dusundum ama cok yogun regl olan biri oldugum icin cesaret edemedim.. Midem kaldirmaz.
Ballibademin_21 HonKiPonKiDoNiNo bende düşünüyordum almayı fakat benim de ilk 5 gün yogun kanamali oluyor
RainOverMe Ballibademin_21 kanamanın cokluguna gore boyutu var kullananlar memnun ama epey pahalıydı sımdı daha pahalıdır. Kabı dikine ikiye katlayıp yerlestriyorsunuz bırakınca oturuyor dısarıya sızıntıyı engellıyor
RainOverMe Ballibademin_21 sertifikalı falan olması gerekıyor. Var 80-100 e ama sonradan koku sorunu oluyor dıyorlar. Medıkal sılıkon muydu sanırım oyle bır malzeme ıle uretılmıs olması gerekıyor. 180-200 lıradan baslıyor sanıırım en son baktıgım bı marka vardı 180 falandı halen de aynı baktıgımda.