Pogacayanakuras Merhaba anneler ferro sanol b kan şurubunu kullanan var mi kullanmadan önce bebegim gunde bir sefer kaka yaparken şimdi 2-3 sefer su gibi yapıyor değiştirmeli miyim
Lilav21 Pogacayanakuras sidefer kullanıyorum şimdi doktor son gittiğimde bunu yazdı daha kullanmadım çekiniyorum açıkcası çevremde kullanan yok hiç
sedaakkan Pogacayanakuras Biz kullanıyoruz bizde daha çok iştahsızlık oldu Bir de değerimiz çok düşük çıkınca sabah akşam 5 ml verin dedi doktor o da fazla geliyor olabilir özelde bir doktora sordurttuk o decatabs ferri önerdi bakalım ona geçeceğiz
Babyfacee Pogacayanakuras hemen kes arkadaşım hemen. Bize de vegaferon diye Bi ilaç verdiler çocuğumun kakası gazı mahvolduk. Fark eder etmez kestim ama çocuğum hala gazlı. sağlık ocağının verdiklerini kimse kullanmasın. Doktorumuz ocean microfer yazdı paralı ama kafam rahat en azından.
Pogacayanakuras Babyfacee sağlık ocağının verdiğini zaten kullanmıyoruz bunu bize çocuk doktoru verdi 😔
Muhammed20 Ozlemm-19 Günde bir defa 2.5 ml sabah aç karna kullanıyoruz. Sizinki sabah akşam fazla değil mi. Kullanma talimatında da bu şekilde yazıyor. 1 yaşına kadar olan bebeklerde hep aynı.