Zeynebinannesiii Ya kızlar kızım 15 aylık son 1 haftadır parmak ucu da yürümeye başladı normal adım da atıyor ama arada parmak ucuna çıkıyor neden olabilir sizce
nesekaan Zeynebinannesiii benım oglumda arada parmak ucuyla yuruyor nıye bılmıyorum 16 aylık olucak nerdeyse
Ysmn0605 Zeynebinannesiii bizde bugün on beş aylık olduk bir iki haftadır bnm kızımda ara sıra parmak uçlarında yürümeye başladı galibau aylarda olağan bişey
ZhraCelik Zeynebinannesiii oyun yapıyordur kendince bi çok cocukda olur benm oğlumda yapıyor ama çok nadir oyun oynarken felan yapıyor 3 5 günde bir görüyorum bende iki defa ç adımı parmak ucuna basarak yapıyor
minabebek Zeynebinannesiii herhangi bir fizyolojik sorun yoksa genelde yürüteç kullanan bebeklerde yatkınlık oluyor birde erişmeye çalışırken parmak ucuna çıkıyorlar ve bunu devamlı hareket haline getiriyorlar spontane gelişiyor adım adım yansıyor en azından unutana kadar devam ettiriyorlar
Nazoo_00 Bwnim yeğenim 3 yaşına kadar parmak ucunda yürüdü, ama onu erken yurutece koymuşlardı ondan olmuştu
2guzelinannesi Zeynebinannesiii bebimde kizim 16 aylik son bir haftadir seke sekebyuruyor parmak ucunda heralde olagan bisey bu bende cok takiyorum
EB1661 16 aylık oğlum son iki haftadır ara ara özellikle sağ ayak parmak ucuna basarak yürüyo hiç yürüteç kullanmadık 8aylık bağımsız yürüdü herhangi bir başka sorun yok sürekli değil ara ara denk geliyorum geçtimi sizinki