Uygarben Baby me alayım diyorum kızlar molfix kullanıyordum 2,5 aylık oğluma ama memnun değilim sadece sarı paket iyiydi. Ne dersiniz baby me için alınmalı mı?
Gokturk-10 Uygarben Molfix ve Prima fiyatları artınca baby ne kullanmaya başladım. 3-4 ay oldu herhalde ne sızdırma ne pişik olmadı aşırı memnunum hemde kod geliyor indirimli alıyordum ama sağolsunlar bunun da fiyatını arttırmşlar
daisymomm Uygarben baby me kullandım gayet memnun kalmıştım. Şuan bebem natural ve baby turco kullanıyorum çok şükür hiç pişik sorunu yaşamadık. Hepsini Tavsiye ederim.
Nefeess Uygarben Sleepy den geçtim 2 aydır kullanıyorum çık memnunum pişik sızdırma olmadı kalıbı da çok iyi
Uygarben Gokturk-10 şu an ikinciye %50 indirim var. 100lü pakette tanesi 1,41e geliyor. Diğer markalara bakınca bu bile uygun 🙇♀️🙇♀️
Gokturk-10 Uygarben evet bende yine stok yapmak için bakıyorum şu an😂😂 çünkü gerçekten çok memnunum mesela sleepy hem pişik hem sızdırma yapmıştı oğlumda ama baby me çok iyi geldi isterseniz 50lik paket alıp deneyin ben öyle yapmıştım sonra hem Aloe veralı hem normal paketlerden alıp stok yapmıştım 😂😂
Muges4 Uygarben bence denemelisin kız ve erkek bebekler için ayrı ıslak mendili var ben hiç sorun yaşamadım tamamen saf
Aleoveraa Bn kullandim hic tasma vs olmadi sadece cok yumusak degil slpy gibi yani yoksa dokusu guzel
Nursena0606 Uygarben ben kullandım çok da memnun kaldım. Fiyatı bir anda 85 lira fark koyunca bıraktım. İndirimde tekrar aldım. Kalıbı geniş ve bez ince değil. Sızdırma, Pişik, iz vs yapmadı. Çok güzeldi.
Uygarben Gokturk-10 bu yorumlardan sonra zaten beni tutabilene aşk olsun 😂 ama biraz sert yapısı var diyorlar kuzum sence nasıldı
Aleoveraa Uygarben uygunsa eger sans verebilirsinz ama bn en son aldığımda diger bezle ayni fiyta denk geliyordu o yuzden değiştim
Marin1402 Uygarben ben kullanıyorum canım kızım dogdugundan beri gayt guzel.Kızım 1 yasına yenı girdi hala kullanıyorm ama son zamanlarda bayagı pahalılastı o da