minikkoglumm kızlar yağdanlık masadaydı oğlum 22aylık şişe gibi kafaya dikti içti ama sonrasında baya öksürdü bişe olurmu? cok korktum
ilyestaa minikkoglumm bişey olmaz, 1 litre icmemistir yani 2-3 Yurdumdan fazla içemez zaten ögürür direk :) korkma. Allah beterinden korusun
Olurolur minikkoglumm korkmayı ağzı kadar en fazla icmistir belki kusar ama çok sanmam az içtiği için şifa olsun 🌺
Edalikuzusu minikkoglumm zeytinyağı boğaza kaçabiliyor yapısından sanırım. Ben kızıma duphalac şurup ve zeytinyağı icirirken hep çok temkinli yaklaşıyorum azıcık azıcık iciriyorum ama hep boğazına kaçıyor
Yanakkizim minikkoglumm kuzum uyusada merak etme ya isal olur uyanır yada kusar 112 ara istrsen sana aynı şeyi söyler çocukta yan etki neler diye şimdi napyo peki iyimi
minikkoglumm Yanakkizim iyi cok şükür uyuttum öyle baya öksürünce panik oldum da cok şükür rahatlasım
Edalikuzusu minikkoglumm evet hemde her gün veriyorum bir ara kabız oldu on gün duphalac kullandık sonra doktorumuz her gün bir cay kaşığı zeytiylnyagi içir dedi yemeklerinde döküyorum iciriyorumda korkmayın bir şey olmuyor 🥰
hogwarts minikkoglumm zeytinin yağından bahsediyoruz hani şu kahvaltıda yediğimiz ya da yemek yaptığımız… ne olabilir yani çocuğunuza? Zehir içmiş gibi davranmayın allasen
minikkoglumm Edalikuzusu öyle az verildiğini biliyorum aslında ama şişeyi dikince ya cok içti diyemi tıkandı korktm öksürdü baya flan ama cok sükürbişeyi yok
Gmzynpasya minikkoglumm zeytinyağı bişey yapmaz korkma ben doktor tavsiyesiyle 3 aylık kızlarıma iciriyorum en fazla kaka yapar oğlusun🤣