Mucizepamugum Busrabsr üşütmüş buyuk ihtimalle mama veriyomusunuz oda bazen sarimsı kusturuyo benim kizimda reflü var kusmuk cesitlerini ezbere biliyorum artik sayesinde 🤦♀️
Sedaatmaca Busrabsr kaç aylık benim bebeğim de 2 aylıkkenbi kez böyle kustu ertesi gün doktora götürdüm mide içeriğü dir korkma dedi
Busrabsr -erCansu- bilmiyorum ki kuzum terliyor ama anli bazen soguk oluyor hafif enfeksiyonda cikti kan tahlilinde potasyumumuzda yuksek😌
OnunlaBuyuyorum Kaç aylık o önemli ve üşütme olabilir. Benim bebeğimde 5 aylıkken böyle kustu sabahtan sonra akşama püskürtmeli olarak çoğaldı. Üşütmeydi
Moommyy Benim bebeğim doğduğundan beri bu şekilde kusuyor. Bazen daha koyusu oluyor. Doktora sordum kilo alıyorsa bı sknti yok fazlasını çıkarıyor demisti
Mucizepamugum Busrabsr ayaklarini sirtini sıkı giyin sendende gecmiştir bende biraz bi yelek giymiyem patik gymiyem kusmugun kokusuda degisiyo rengide 🥴🥰
Sat_123 Busrabsr Busrabsr terlemesin bide göğsüne mutfak havlusu koy emzirirken çıkar bitince yine köy.Balgamlı kusmuş çünkü burnuda tıkanır.Dinlersen Bi iki bişey söyliyim onları iç
Gmzynpasya Busrabsr bizde sütun yağını alır çürüğünü çıkarır derler balgam li çürük çıkarmış gbi yinede doktorunuza sorun
Betty1711 Busrabsr süt kusmuş gibi gözüküyor kaç aylık bilmiyorum ama reflü olabilir içtiği fazla olabilir gazı vardır ondanda kusar bebekler yada üşütmüştür bir çok sebebi var canım
Sat_123 Busrabsr nane limon kaynat iç,ıhlamur ve melisayı kaynat iç bize o çok iyi geldi ayağını sıcak tut yelek giy