Bebegmveben3 Arkadaşlar oğlum 3yasinda tuvalete alıştık şükür. Fakat bez olmadığı için eli sürekli pipisinde tutuyo yani 🤣 ama sokakta yaptığına daha denk gelmedim. Ama ev ortaminda öyle yani bırakır mı geçici bir durum mu
Aklimdasin Bebegmveben3 bırakır evet 😊 oglumun arkadası yapıyordu ondan göresiye oglumda yapmaya başlamıştı uyardım kac kez en son biraz ses tonumu yükselttim bir daha yapmadı. Kötü bi durum arkadası dısarıdada yapıyordu
Ylmzhavva Bebegmveben3 tam keşif zamanları uyarın üstüne fazla gitmeyin bu sefer oyun zannederek veya sizinle inatlaşacak süreci uzatmayın elinin orasına gittiğini görünce dikkat başka yöne cekin 😉
Nuni0turkmen AnaRa instegramda bir posta denk gelmiştim cocuklar bu yaşlarda kız erkek elleri hep orda oldugunda bu masturbasyon yapıgı anlama gelirmiş cinsel organını tanıma yöntemiymiş bu
Bebegmveben3 Nuni0turkmen yok o şekilde değil bezi yeni bıraktık direk kiyafete vs temas etmesi rahatsız etmis gibi bizim sorunumuz
Elanur Fallik döneminde çok normal 6-7 yaşa kadar devam edebilir. Ayıp demeyin ama herkesin içinde yapmaması gerektiğini aşılamak lazım.