EsleminAnnesiiiii35 Bebeğim 12 aylık 2 gündür çok kötü oksuruyor boğuluyor resmen tam uykuya geçiyor öksürük bırakmıyor uyusun dun gece sabaha kadar uyanıkti öksürük ten dolayı burnu da tıkalı napacam bilmiyorum 🥺😣 prospan öksürük şurubu vrdi evde oda etki etmiyor
EsilaMiracAyaz_Moms EsleminAnnesiiiii35 Canım hiç ilaca bile gerek yok. Ayak tabanlarına limon sür çoraplarını giydir. 2-3 güne kesilecektir. Allahın izniyle 🤗
EmineGl EsleminAnnesiiiii35 Cokk geçmiş olsun, ayak tabanlarına sarımsak ezip içine hakiki zeytinyağı katıp sürün, 2 kat çorap giydirin, birde soğan i kabuğunu soymadan ortadan ikiye kesin , yattığı odaya koyun, doğal antibiyotik olacaktır..
Helenikom EsleminAnnesiiiii35 zeytinyağ içine 7-8 diş sarımsak koy sarımsakları çatlat ama yatım gün kadar beklet ayak altına sür üzerine çorap geçir tüm gece kalsın şimdi yaparsan karışımı yarın sabah uyandığında sür
Asyabebek1 EsleminAnnesiiiii35 3-4 kaşık doğal zeytinyagina, iki üç diş doğal sarımsak ezip bekletin.somra ayak tabanlarına sürüp çorap giydirin gece uykuya yatirin
Sulebaydir Arkadaşların dediğine katılıyorum hakiki zeytinyağının içine 6 7 diş sarımsak koyup buzlukta bekletip ayak altına sürüp kalin çorap giydirin inşallah geçecektir odayı havalandırın ayrıca osman gonulal öksürük yazıp youtubeden izlersnz belki daha faydalı bilgi alırsınız geçmiş olsun
mrngl EsleminAnnesiiiii35 fitospan ı dene canım o da bitkisel bi ilaç eczanede satılıyor benim oğlum da 14 aylık onu kullanıyorum ve çok iyi geliyor
_atesbocegi_ EsleminAnnesiiiii35 burnunu serum suyuyla acabilirsiniz öksürüğü zamanda iki çay kaşığı kadar zeytinyağı icirin