KadersizMelek minnakimm benim kızım da öyle ya aklım çıkıyor yeniden hasta olacak diye bilmiyorum ama alerjik mi bende bekleyim şurda, biz 2 ay25 günlüğüz
gmzlgzl minnakimm cnm bzdede olmştu odayı nemlendir ve burnunu aspre et demişti doktorm dolu oldugu için hapşırarak çkarmaya çlışıyor temzleynce rahatlar umarm
Baakpnr- KadersizMelek ay biz de biz de 2 ay 26 günlük daha dün doktora götürdüm baktı yani grip olsa hasta derdi bişi yok dedi eve geldik yine hapşu hapşu 😀
yazelimm Baakpnr- bebeklerimiz aynı gün doğmuş. Benimkide sürekli hapşurur ben doktorunu sormuştum bunu normal birşey bebekler hapşurarak kalbini yeniler demişti
minnakimm Doğduğundan beri var bizim ama ilk zamanlar alışma süreci dedi sorduğumda tekrar sormadım hep unutuyorum inşallah alerji değildir kusma da var bu arada
KadersizMelek minnakimm kusma doğduğundan beri var bizde, hapşırma da ama öksürük başladı. Götürdüm üç gün hiç bir şey yok dediler ciğerlerinde, sonra direk yoğun bakım 😰
KadersizMelek minnakimm 28 günlüktü şuan 2ay 26günlük 🤲🏻 Vallahi üç gün getirip götürdüm birşey yok dediler işte ciğerleri temiz,sonra baktım yavrum solunum sıkıntısı çekiyor ve hırıltı oluştu zatürre ve bronşit olmuş dediler 10 gün yoğun bakımda yattı 😰😰😰
yazelimm Baakpnr- rica ederim canım bildiklerimizi böyle paylaşarak aklımızdaki soru işaretlerini gideriyoruz 😍
Mihrimahim16 5 aylık olucaz benim kızımda doğdu günden beri hapşırır eşimde sürekli üşüttük mü acaba der 😂
minnakimm Mihrimahim16 üşütme değil belli yoksa bu kadar uzun hapşırık olmaz başka şikayetler de olurdu