Uykusuzgecelerrr 3 ay 22 günlük kızım var 3 gündür sürekli ses çıkarıyor. Bağırma seslenme gibi sesler sesini mi keşfediyor anlamadım. Sürekli devam eden bir bağırma ama ağlamıyor. Sormak istediğim anneler bebeğinizin böyle bir dönemi oldu mu?
Elif_mira20 Uykusuzgecelerrr ay benimkide 3 ay 17 günlük aynı bende doktora sorayım diyecektim ama ablam normak sesini keşfediyor dedi benim kide ıkınıyor gibi bağırıyor önce kakasını yapamıyor sandım ama baktım hep yapıyor heralde dedim sesini keşfediyor
Uykusuzgecelerrr Elif_mira20 bende doktora götürmeyi düşündüm. O kadar bağırıyor ki eşimle bazen birbirimizi duymuyoruz 😒😒
bhrfrk_buglem Benim kizimda 3 ay 27 gunluk. Sesler cikartiyor surekli kucak istiyor yatmak istemiyor gunduzleri cok az uyuyor etrafa bakinmak istiyor sesler cikartiyor bagiriyor haykiriyor gunden gune buyuyorlar artik oyle sesler cikarmasi normal yani
deniz-95 Esved_58_58 benimkide ah ah. Az önce uykusunda ağladı sustu.. Çok huysuz. Uyku düzeni vs bozuldu hepten. Vampirella gibiyim.
Aliaslan1 Uykusuzgecelerrr evet 3 ay 26 günlük sürekli bağırmaya çalışıyor değişik sesler çıkarıyor uykusu gelince de ağlamaklı bir ses çıkarmaya başladı