reyhannnn Kızlar kardeşimin instagram hesabı çalındı nasıl geri alabilir bilen var mı başına böyle bişey gelen iş için de kullanıyordu ve milleti dolandırmak için saçma sapan paylaşımlar yapılıyor
NilAsyaMom reyhannnn kurtaramazsınız artık benim eşimin hesabını da çaldılar o şekilde . Üstelik iş hesabıydı. Allahtan eşimin öyle bitcoin paylaşımları olmadığını bildikleri için kanmadı kimse . Yeni hesap açtık. Ünlülerin hesap kurtarma kişileri var ama onlarda dönmüyor. Mesela @mistikdiyebiri var instagramda ama 5bine kurtarıyor hesabı 😂
alptoyyy reyhannnn telefonu e mail kayıtlı herhangi bir şeyi yazıyorsa sürekli ona şifremi unuttum iletsin bende öyle kurtardım
Bulutbey reyhannnn benim komşumun çalındı. Eşi avukat. Yapan kişinin kimliğine kadar buldular ama ne cezası var ne de hesap geri alınabildi 🤷🏻♀️
Buse60 Wolverine benim kuzenimin çalındı ama geri aldii.. işi bilen bı yakın tanıdığiniz varsa alınır…
reyhannnn NilAsyaMom ya elinden geleni yapıyor almak için ama dolandırmak için hemen paylaşımlar yapmaya başlamışlar bizde o yüzden tedirgin olduk
Wolverine reyhannnn instagram hesabına mail atıp iletişim kurmayı denesin ama çalınmış hesabı alabilmek çok çok zor
reyhannnn Wolverine maalesef zor ne istiyorlar anlamıyorum iş için kullanıyordu önemliydi yani onun için teşekkür ederim
Mayisannesi34 Merhaba geçmiş olsun öncelikle 🙏 e posta değiştirildiğine dair bir mail gelmiş olması lazım kardeşinize o mailde linke tıklayıp değiştirenin kendisinin olmadığını belirtmesi lazım. Biraz uğraştırıcı olabilir almak ama kurtarırsınız bence
reyhannnn Mayisannesi34 inşallah ya deniyoruz sürekli kurtarmak için teşekkür ederim söylicem kardeşime
Wolverine Buse60 işini bilen alır zaten bilmeyen için çok zor malesef , kuzeninizden rica edin yardımcı olsun