Leventinannesiii Kızlar kızımın başında bit varr ev sahibinin kızından bulaşmış kafası yara olmuş bütün ilaçları kullandim yok fayda etmiyor bit taragoyla taradimmm ne olursunuz yardım edin
Sevimliayicik Leventinannesiii şampuan falan sakın alma hiç ise yaramıyor bende bitlenmistim lisede annem sinek ilacı sikti kafama baya bı sgzini burnunu iyi kapa nolur nolmaz sonra bir saat bekle yıkan ve ince tarakla tara saclarini kesin çözüm elde edersin
gamzebaran21 Leventinannesiii sirkeyle yıkayın da bit ilacı nasl da fayda etmez hastaneye gıdın yada doktor şampuan yazar
Mimoza_cicegi Leventinannesiii Valla o kadar bit ilacı bnde denemisti annem küçükken bizdede olmuştu sinek ilaciyla ayamistik şaka gibi ama gerçek derisine fazla temas etmeden isterseniz bı deneyin sıkın eşarp örtün biraz beklesin sonra tarakla tararsiniz
Sarikuzumalp Leventinannesiii Saçlarını kestirin bence. Çünkü her ilacı denemişsiniz. Tek çare kesip kurtulmak gibi.
Kaganalis Leventinannesiii tek tek temzilemeniz lazim her bir yumurtaya kadar malsef. Bende cocuklen bitlendim. Annemle yengem saatlerce her sirkeyi teker teker temzilediler.
Eftelya32 Benimde komşumun kızı bitlenmisti gaz yağı ve mazot sürmüştü etki etmisti ama ne kadar sağlıklı bilemem
esraskrdn Leventinannesiii Ben küçükken bitlenmistim. Saçlarım çok fazlaydı. Annem gazla benzinle bekletir uzun uzun banyoda tarardi. Saatlerce başımı tek tek ayiklardi asla çözüm olmadı. En son biri saç boyasını söyledi. Boyadık ve hiçbir şey kalmadı. Tabi o zamanlar boyalarin kimyasalı nasılsa gaz yağının çözemediği çözmüştü.🤭
esraskrdn Leventinannesiii Saç kestirmek ilaçlar gazlar taramak tam çözüm zor. Saçları az ve ince telliyse yine bitebilir ama gür ve kalın telliyse bir şekilde hızla yeniden cogaliyorlar. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz 🤲🤦