SerraSeyda Kızlar kızım 5. Ayına giricek iki gündür ishal poposu pişik oldu bugün altını değişirken kakasinda beyazlık vardı bu durum neden olur ?
birmelekannesiiio SerraSeyda sarı ve yeşil kaka harici renkler normal değil bebeklerde bence bir doktora götür derim canım
SerraSeyda deniz-95 hayır sümük gibi degil kakanin bir kısmı normal yeşilli sarılı o beyazlı kısmı daha kuru sert ve üzerinde beyaz beyaz lekeler var poposuna pişik kremi sürdüm ondan olur mu diye düşündüm ama sonuçta sürekli sürüyorum
SerraSeyda Yanakkizim ara sıra yeşil yapıyor ama genelde hasta gibi olduğunda yeşilleniyor kakasinsuan da zaten öksürük ve hapşırık var alerjik bı bsbek sürekli hava kullanıyorum ona
SerraSeyda Selda-gokturk ay Allah korusun ya bir kaç gundur ishal gibi baya sulu zaten ya nerden bulaşacak Allah’ım çok hassas bebek alerjikte aylardır evden çıkmıyorum anneme babama gitmiyorum eve çok nadir birini alirim çünkü doğduğundan beri aşırı hastalandı
SerraSeyda maysa-19 değişmedim ama kaşık mamasina başladım bir hafta önce dün de iki üç kaşık yoğurt verdim emzirmedigim için doktorum yavaş yavas tartırabilirsin dedi
Selda-gokturk SerraSeyda anliyorum canim cunku biz rota atlattikda aklima o geldi seni korkutmak istemedim 😥
SerraSeyda Mgtlh bugün kaşık kakasını iki kez verdim ama yapılışta 4 tasikla yapılıyor ben 3 kaşıklık bir kere 2 kasikliklikta bir kez verdim devam sütü de hipp kullanıyorum doğduğundan beri