Tmoms Arkadaşlar uçakta bebek arabası nasıl taşınıyor bebek arabamız travel sistem. Nasıl bir yol izleyeceğiz Deneyimli olan anneler yazarsa sevinirim.
limonkolonyasi Tmoms bilet almaya gidince bagajı v.s verince soruyorlar varsa bebek arabası için poşet veriyorlar uçağa kadar bebek arabası ile gidebiliyorsunuz orda alıyorlar inince tekrar alıyorsunuz o şekilde yani
PortakalliKahve Tmoms uçağa gelince arabayı katlayıp görevliye veriyorsunuz onlar inerken de getiriyor. Thy ise poşet veriyor check in sırasında, aynı şekilde uçakta poşetleyip veriyorsunuz.
Anneko Tmoms hah bende bunu merak ediyorum pusetle birlikte bebek arabası katlanmıyor puseti çıkarıp mı katlayacağım yoksa direk öyle mi vereceğim aklımda deli sorular 🙄
Yusaydef Tmoms Ayy bnde çok merak ediyorum hatta bunun yüzüne travel satıp kabin boy almayı düşünüyordum eğer alırlarsa satmam
Tmoms limonkolonyasi peki puset kısmı için çıkarıp ayrı mı veriyoruz onu biliyor musunuz? PortakalliKahve
Burc123 Anneko Anneko merhaba benim bebek arabamda travel sistem uçakta pusetin çıkarmadan katlayıp poşetleyip vermiştim. Pusetin tutma yerini aşağı indirip katlarsanız katlanıyor pusetle
Busramaden Anneko ıkı parcamı tek parcamı dıye soruyolar ıkı sekıldede verebılırsınız hamgısı daha kolayınıza gelırse
Burc123 Tmoms Cenk in sırasında poşet veriyorlar benimki de travel sistem bebek arabası ilk pusetin tutma yerini aşağıya indiriyorum yanlarındaki düğmeden sonra arabayı kapatıp o şekilde poşetliyorum teslim ediyorum.
Yusaydef Burc123 canım benimki uçak seyahatine kadar puset kullanma ayını geçebilir acaba o büyük yatak kısmını da alırlar mı uaçağa kadar benimle
josefsmom Az önce uçaktan indim 😂 ama bizim arabamız kabin tipi uçağa kadar soktuk uçağın kapısının oradan aldılar bizden tam içine koymadık çıkışta da bize geri verdiler. Muhtemelen öyle olur ya da valiz gibi uçak altı verirsiniz
Cennet-Eserr Tmoms pasaport işlemlerinde bagaj verirken söylüyorsunuz uçağa kadar kendinizle götürüyorsunuz uçağa girerken ordan görevli oluyor ona veriyorsunuz inerken geri istiyorsunuz
Burc123 Tmoms pusetin tutma yerini yanlarındaki düğmeden arkaya doğru yatırıp daha sonra kapatmayı denediniz mi hiç acaba
Gamzedoga Merhaba benim bebek arabamda travel sistemdi uçağa binerken katlayıp puseti çıkarıp görevliye iki parça halinde verdim çıkışta da aynı şekil de geri vermişlerdi 😊