Maviii_balonnnn Merhaba hanımlar 2 gün önce trwndyoldan aynı satıcıdan 2 ürün aldım ama 1 ürünüm geldi diğeri gelmedi 150 TL ödedim ama 100 tlik ürünüm gelmedi. Talep oluşturdum ama daha cevap vermediler böyle bişey yaşayan varmı diğer ürününümi gönderirler
Maviii_balonnnn luciferrr Deletedmom_41 evet görüştüm talep oluşturdu acaba dolandırıldımmı 100 TL gitti
Maviii_balonnnn luciferrr evet aynı yerden aldım 2 kolye 1 bileklik almıştım ama 1 tane kolye göndermişler faturadada 2 ürün gösteriyor
Zhnce Maviii_balonnnn dolandirilma olmaz kolay kolay Siparişin ekran görüntüsünü bi atın buraya bakalım istersen Genelde ayji saticidan alsan da bazen diğer ürünü geç gönderebiliyirlar
Birdunyabircennetannesi Maviii_balonnnn Mümkün değil canım Trendyol buna izin vermiyor. Bazı ürünler maalesef baya geç gelebiliyor gelmezse de zaten Trendyol iade ediyor paranızı
Makaron_88 Maviii_balonnnn pardon ben kargoda gelmedi hibi algıladım bazen kargolar ayrı ayrı gelebiliyor ya k bakmayın
Beril42 Yanlıslık olmus olabılır trendyol da dolandırıcılık olacagını sanmıyorum herseyı oradan alıyorum unutulmus olabılır duzeltırler muhtemelen
Maviii_balonnnn Birdunyabircennetannesi inşallah ya ürün çok güzel geldi ama diğerleri gelmedi anlamadım https://resimyukle.io/r/TQAsvtxDNz. İkisinde gönderilmiş yazıyo
Zhnce Maviii_balonnnn çok enteresan ya teslim edildi yazıyor Bi asistanla konuş bakalım kontrol edilsin yardımcı olurlar Bide satıcıya soru sor kısmına yaz bakalım hemen cevap verirler
ymn2019 Maviii_balonnnn bunun linkini atabilrmsn bende buna benzer bisey almak istyrdm iyi denk geldi😀
kadayifdolmasi Maviii_balonnnn Benim başıma buna benzer gelmişti üstelik benim aldığım ürün teslim edilmiş görünüyordu. Talep oluşturdum hallettiler. Merak etmeyin geri dönüş yaparlar.
mihrosum Maviii_balonnnn esım trendyol da calısıyor merak etme canım. Ya urun gelir ya iade yaparlar. Guvenlı bır sıte