Zahidealc Evet önemli olan sağlıklı olmaları ama kiloya san takılıyorum 11 aylık ve 9100 gram sizce ne yapmam lazım?? Sizler be durumdasınız?
istanbullugelin34 Zahidealc bence normal kilolu bebek daha zor sağliklıysa takilma derim sonra da cok kilolu dersin
OncedenGurme Zahidealc her bebeğin gelişimi farklıdır. Kilodan daha önemli meseleler var, onlara takılmanızı tavsiye ederim
Ozlemege Zahidealc 3,5 yaşında bir oğlum var 14 kilo o kadar iştahsız ki yediği çok az şey var doktor normal diyor ama insan yine de üzülüyor işte
Selda-gokturk Ozlemege benim kizimx ayni sekilde oglum 5 aylik 9.500 kilo geliyor ama kizimda 3 bucuk yasinda 14 kilo acaba ona bakamiyormuyum gbi geliyor 😥
Dondurmalikahve Ozlemege Benim oğlumda iştahsız ama kilosu iyi geliyor bana ben yemesini vitaminleri alsın diye istiyorum kilo demek sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor
Ozlemege Selda-gokturk maalesef ben de böyle hissediyorum 4,5 aylık bi oğlum onun kilo alımı daha iyi ne yapsam büyük oğlum yemiyor severek yediği tek bir yemek yok
Sevimliayicik Kilosu gayet iyi bizde ayniydik o ayda ki bence kilo zarardan başka birsey değil Allah başka hastalık vermesin anneler olarak takılıyoruz kiloya ister istemez ama aşırı zayıf ya da aşırı kilolu değilse problem yoktur 👍
Kubraaaa1 Çok takmayın önemli olan sağlıklı olması 3 yaş 22 kilo ama her şeyde hastanıyor önemli olan bağışıklık ve abur cubur sevmez öyle bu kiloda yapısı böyle imiş