Cydclkts Simdiye kadar duzenli uyuyan bebegim birden surekli uyanmaya basladi. Haliyle baya yorucu oldu. Uyku gerilemesi galiba netteki tanimlara bakacak olursak. Basindan gecen anneler bi el atin noluur ☹️
gmzlgzl Cydclkts ışık açıyormusunz bzmde hep gece 4 te uyanıyor bnde 3 bçukta klkp ışıgı kapıyorm artk kalkma dönemi bitti sabh oldu sanıp oyun oynamk istiyordu
Cennet-Eserr Cydclkts en uzun ve zorlu atak olarak söyleniyor biz gündüz uykularında çok sıkıntı yaşadık yani ağlayarak uyanmalar ağlama krizleri falan 3 gğn oldu bitti ama hala ciddi derecede biberon meme mama emzik reddi var çok uğraş veriyoruz yedirmek için 🤦🏻♀️
Mehmetmirza Cydclkts biz gece hiç uyumuyoruz 😂 o kadar uyumuyoruz ki artık kafayı yemek üzereyim hiçbir çaresi olmaması da cabası….
Cydclkts Deletedmom_21 kimi yerde kalici kimi yerde gecici diyorlar. Allahim ins gecicidir diye kendime gaz vermek istiyorum. Gecici mi kalici mi yasadiniz mi sizde
slnergnn Cydclkts 3 buçuk aylıkken başladı uyumamaya 7 aylık hala uyumuyor malesef, annemler kalıyor artık sırayla geceleri çalışıyorum çünkü😏
Cydclkts gmzlgzl hayir acmiyorum gece oldugunu bilsin uyusun diye ama bizde daha farkli habire uyaniyo sabaha kadar
Arenberktos Cennet-Eserr aynen boyleyiz ne meme emiyor ne biberon ne emzik hic birini kabul etmiyor ne zanan duzelecekler :((
Cydclkts Cennet-Eserr meme bizdede olacakti kii dalgin anlarinda emzirdim sorun yasamadik sukur ama su uyku konisu beni benden aldi
Damlali Zatilokumum herkes aynı sorundan muzdarip anam ne 4 aymış böyle kasıp kavurdu bizi gavurun ayı 😃
Damlali Cydclkts bacım kelin ilacı olsa kendine sürermiş kizz uyumuyo uyumuyo 4 ay 8 gunluguz burnumdan geldi nasıl uyutcami şaştım artık ne uyuyo ne emiyo delirmeme ramak kaldı 🤦♀️
Yunusemrecik Damlali 4 ay 11 günlüğüz aynıyız aynı 😂ne 4.ay atağıymış gece sık uyanmalar,gündüz de aynı çocuk inat edip uyumuyor 😞
Damlali Yunusemrecik hahha valla ağlanacak halimize gülüyoruz bacım ya hepimizi salladı sarstı bu 4. Ay atagi anam ne atanmış bitmek bilmiyor biri bitiyor biri basliyo beni anam atakli mi büyüttü acaba 😃😃
Kaganalis Cydclkts uyku gerilemesinde. Yakinda düzelebilir ya da maalsef yasina kdr duzelmeyebilir Desteksiz uyuyan bebekler cabuk atlatiyor bu durumu. Ins siz kolay atlatirsinjz